HomeForumsRaid CalendarDKPRosterLibraryResourcesBankMail
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Chat    
In order to enter the chat room, you must be at least an associate of the guild.
Online Now    
There are   members online.
New Member    
Guild News    
Other Guild News
ArchivesRSS

Guild Szabályzat

Lustulok, Jun 24, 11 7:20 AM.

A SZABÁLYOK NEM ISMERETE NEM MENTESÍT AZOK BETARTÁSA ALÓL!

Figyelmesen olvasd el és tartsd be, mert Officereink minden esetben a szabályzat szerint járnak el!

 

Vezetők:

 

A klánt per pillanat a guildmester Boneses (Pisti) és 4 officer irányítja Worgam (Robi), Warwhiithin  (Aty), Warlockxc (Zoli), Marci (Craig). Ők közösen döntnek a tagfelvételről, illetve az esetleges elbocsátásról. A raidek időpontjáról helyéről, és ők vezetik le azokat. Ahol nem DKP-ért mennek a lootok az ő közreműködésükkel lesznek elosztva. Nem azt jelenti hogy csak tőlük függ ki mit visz. Valamint ők döntenek minden olyan kérdésben, mely megigényli azt. A Guild-bankot is ők kezelik, nekik lehet elküldeni a farmolt dolgokat, illetve kérni is tőlük lehet a tartalékokból.

 

Általános:

 

Tilos (!!!) bármelyik tagot (legyen az alapító vagy próbaidős) szidni, durván beszólni, azaz szítani a flamet. Ezen megnyilvánulások kevese is magukban hordozza a kizárás lehetőségét. Véleményt nyilvánítani lehet, de úgy, hogy ne bántsuk meg a másikat.

Tilos a guildet rossz színben feltüntetni, pl.: Trade, lfg, general stb. chaten oda nem illő dolgokról beszélni, vitázni, főleg nem káromkodni stb.

Tilos lenyúlni más nem guild tag játékos farmját quest itemét, ha egyértelmű hogy az illető arra pályázik (megkérdezés), például bánya mellett üt egy mobot, mi meg közben kibányásszuk a bányát, ettől ő teljes joggal idegessé válik. Tehát nincs arcátlan lenyúlás más elől.

Tilos valamint jóval alacsonyabb alist kempelni, kivéve ha előtte ő ezt nem tette velünk. Ebben az esetben bármikor kérhető segítség, és aki nincs instában, és nem a világ másik végén van, az köteles menni segíteni.

Tag rang: Nos tag ugy lehetsz,ha aktívan jársz Raidekre/Instákba,segited a klánt stb..

Veterán: tag rang plus 2 hónap eltelt idő kell hozzá (:

Cast leader: Érts a karidhoz minden Talenthez,rotákat ismerd..

Officer: Azt a Guild leader dönti el közösen az Officerekel,hogy kiben látja azt,hogy tud Raidet vezetni meg stb...

 

 

“Amit még megjegyeznék ebben a részben a tiloson túl (tapasztalat alapján). Mindenki köszönjön!! Minden belépéskor és kilépéskor tegyük meg, és ugyanezt viszonozzák azok is akik bent vannak már a játékban (ez el szokott maradni tapasztalatom szerint). Tudom néha a harc hevében nem látjuk ha valaki belép és üdvözöl minket, de azért azt nem hiszem hogy van olyan hogy senki se látja bejelentkezésünket. Hasonló még a „ kinek van ilyen, vagy ki tud olyat csinálni” kérdések. Ha nem tudunk segíteni, legalább egy „-„jelet írjunk a chatbe, hogy lássa az a guild társ, hogy nem a falnak irogat.”

 

Raid:

A fent említett ide is vágó dolgokon kívül:

 

Tilos (!!!) PvP-t kezdeményezni az instához menet, és a bejárat előtt Ha raidelni megyünk, nem kellene az idő kis vagy nagy részét az instába való bejutással eltölteni. Az már megint más téma ha a Horda támad be minket, akkor persze vissza kell vágni, sőt kötelező!

Tilos, illetve nem szerencsés egy raidről idő előtt távozni (ha előre jelezte az más), ha pld nem úgy haladunk ahogy az illető gondolná, elkezdődött a meccs vagy a sorozat a tv-ben. Az ilyenfajta távozás több raidtől való eltiltást eredményezhet. Ez vonatkozik az afk-ra is. Szólj ha valami dolgod van, hogy nem leszel a gépnél pár percig. Mert akkor tartunk közösen egy kis szünetet (wc, cigi, pia, anyuval közölni, hogy karót kaptam a suliban).

A raidet a raidleader vezeti.Ő dönti el a haladási tempót, mikor áll készen a raid a fightra, ki mit üt, és ki kit healel.. Nincs raid közben „ mennyünk má-mennyünk má” noszogatás, főleg nem önálló önkényes behúzás, harckezdés. Javasolni taktikát nyugodtan lehet ha, valami nem megy es van új ötletetek, de csak normális hangon és megbeszélve mindenkivel.

 

Dkp: 10-es raideken az Officer dönti el,hogy kaphatok-e dkp-t (ez függ attól,hogy menyire figyeltek oda, Hardmodok mennyire mennek meg stb..)

25-ös raideken First kill-ért 70 dkp jár (ami azt jelenti,hogy elsőre ütötük le a Boss-t)

Hardmode-ért 80 dkp jár

Boss kill-ért 40 dkp jár

Óránként 10 dkp jár

“Ennyi lenne amit hirtelen lényegesnek találok. Persze minden egyéb ide tartozik amit a normális emberek közötti kapcsolat igényel.

Remélem senkinek nem okoz gondot ezek betartása, vagy akinek igen, az lehet, hogy nem jó helyen jár!”

 

Kellemes baráti légkört, és jó játékot kívánok mindenkinek a magam és az officerek nevében…

 
Aty (Warwhiithin)

Schedule    
Gallery    
Recruiting    
~The Surreality~ is currently recruiting the following:
Skip Navigation Links.
Death Knight
Blood (1)
Frost (1)
Druid
Balance (2)
Feral (2)
Restoration (3)
Hunters
Beast Masters (1)
Marksmanship (1)
Mages
Arcane (4)
Fire (2)
Paladins
Holy (3)
Protection (2)
Retribution (4)
Priests
Discipline (3)
Holy (3)
Shadow (2)
Shaman
Elemental (3)
Enhancement (4)
Restoration (2)
Facebook like xD    
Advertisement    
So-and-so has logged on!
%title%
%message%